Antena Meniu Search
x

Victor Piturca nu a venit la ziua de nastere a micutului Edan

Victor Piturca a primit o noua bila neagra din partea Vicai Blochina. Ea a sarbatorit recent ziua de nastere a micutului Edan, in lipsa lui Piti

Vezi și

Acum 6 ani, selectionerul nationalei a organizat un mare chef cu ocazia venirii pe lume a baietelului lor. Anul acesta, insa, nu i-a cumparat lui Edan nici un cadou.

In casa Vicai Blochina a fost sarbatoare mare acum patru zile. Pe langa masa traditionala de Paste, frumoasa lituanianca a avut de organizat si o petrecere pentru fiul sau. Edan, baiatul pe care il are impreuna cu Victor Piturca, a implinit sase ani. Selectionerul echipei nationale pare ca a uitat cu desavarsire de aniversare.

"Victor nu a sunat de ziua lui Edan si nici nu i-a trimis vreun cadou. Ma asteptam la asta”, a spus Vica.

Cum ziua de nastere a micutului a coincis cu prima zi de Paste, Victor Piturca a preferat sa petreaca alaturi de sotia sa, Mia si de cei doi copii ai lor, Claudia si Alexandru. Ieri, Victor Piturca a implinit 57 de ani, dar nici Vica nu s-a grabit sa-l caute: "Nu am vorbit cu el. Nu l-am sunat".

Cei doi au dus o lupta si in instanta, unde Vica Blochina l-a obligat pe selectioner sa-l recunoasca in acte pe Edan. Aceasta a obtinut o pensie lunara de 8.900 de euro. Magistratii l-au obligat pe Piturca sa-i achite fiului sau pensie alimentara si retroactiv, astfel ca antrenorul va trebui sa scoata, din buzunar, aproximativ 100.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Victor Piturca nu a venit la ziua de nastere a micutului Edan