Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin şi Barack Obama, pe scena transformărilor de la Te cunosc de undeva

Premieră în această seară, la Antena 1! Vladimir Putin şi Barack Obama cântă împreună pe scena transformărilor de la "Te cunosc de undeva"! Până în al 15-lea sezon, juraţii credeau că le-au văzut pe toate, dar s-au înşelat.

de Redactia Observator

la 20.09.2020, 00:26

Vezi și

Doi preşedinţi cu greutate. Este provocarea din această seară pentru care Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu s-au pregătit intens.

Încă de la repetiţii, profesorii de canto şi de actorie s-au arătat rezervaţi. Furnix Team, baletul emisiunii, condus de Furnica îi vor ajuta, prin momente coregrafice inedite, pe toţi cei 11 concurenți ai celui de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva!

După Observator, pe scena Te Cunosc de Undeva, Tavi Clonda îl va imita pe Adam Lambert, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel vor cânta muzică lăutărească. Adda o va imita pe Becky G, iar Toto va face un travesti de zile mari – Patricia Kaas. În schimb,  Adriana Trandafir şi Romică Ţociu îi vor aduce pe scena pe Andra şi Tiger One. Nici cu Jojo ruleta nu a fost mai blândă, actriţa îl va imita pe Smiley, iar AMI va încerca să impresioneze juriul cu o piesă a lui Killa Fonic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Vladimir Putin şi Barack Obama, pe scena transformărilor de la Te cunosc de undeva