Antena Meniu Search
x

Vrei actul de căsătorie al lui Hitler? Sau semnătura lui M.J.? Iată unde le găseşti

Acte cu semnături ale unor oameni celebri vor fi expuse la Arhivele Naționale din Washington! Printre numele celebrităţilor se află Churchill, Hitler, Michael Jackson, George Washington sau Stalin

Semnăturile a trei mari lideri, Stalin, Truman și Churchill, de pe programul unui concert orchestral susținut cu ocazia conferinței de la Potsdam de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, vor putea fi văzute de vineri până în ianuarie 2015 la Arhivele Naționale din Washington. Arhivele au scos din bogatele lor colecții circa o sută de autografe ale unor personaje legendare și diverse, de la primul președinte al Statelor Unite, George Washington, la cântărețul Michael Jackson, conform Agerpres.

Cea mai importantă piesă a expoziţiei este actul de căsătorie dintre Adolf Hitler şi Eva Braun, încheiat pe 29 aprilie 1945, chiar înainte de sinuciderea lor la Berlin. Scrisul lui Hitler este aproape neciteț, iar soția lui a început prin a semna "Eva B-", barând apoi B-ul cu care începea numele ei de fată și scriind "Eva Hitler". Ca martori au semnat Joseph Goebbels și Martin Borman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Vrei actul de căsătorie al lui Hitler? Sau semnătura lui M.J.? Iată unde le găseşti