Antena Meniu Search
x

Cosmin Seleşi a fost la un pas să intre pe pista de karting, la prima cursă a fiului lui de doar 6 ani

Cosmin Seleşi a trăit, într-o zi, emoţii cât pentru o întreagă viaţă! Şi asta pentru că fiul său de numai 6 ani a participat la prima lui cursă de karting.

Vezi și

Cosmin Seleşi a trăit, într-o zi, emoţii cât pentru o întreagă viaţă! Şi asta pentru că fiul său de numai 6 ani a participat la prima lui cursă în Campionatul Naţional de Karting. Iar puştiul nu a ezitat nicio secundă să calce cât poate pedala de acceleraţie. Dar numai atunci când s-a simţit în siguranţă. 

Tudor are 6 ani. Dar a păşit cu mult curaj în lumea kartingului. Băiatul a condus ca un adevărat profesionist. Responsabil. 

Băiatul nu este deocamdată atras nici să-şi urmeze tatăl, actor, nici mama, make-up artist. Vrea să fie pilot de Formula 1. Iar părinţii îl susţin. Fiul lui Seleşi are însă concurenţă serioasă.

Copiii sunt adversari în cursă, dar prieteni în afara pistei. Specialiştii spun că acest sport îi educă pe copii să fie responsabili de mici. Le dezvolta capacitatatea de reacţie, atenţia distributivă şi puterea de a lua o decizie bună în doar câteva fracţiuni de secundă. 

Fiul prezentatorului emisiunii "Te cunosc de undeva" a început pregătirea acum două luni şi deja a participat la Campionatul Naţional de Karting 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Cosmin Seleşi a fost la un pas să intre pe pista de karting, la prima cursă a fiului lui de doar 6 ani