Antena Meniu Search
x

Video Andrada Precup este câștigătoarea X Factor, sezonul 9

Marea finală X Factor s-a încheiat. Câștigătoarea sezonului 9 este Andrada Precup, finalista lui Ștefan Bănică. Tânăra a a primit trofeul de 100.000 de euro.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 19.12.2020, 00:53

Andrada Precup este câștigătoarea X Factor, sezonul 9
Andrada Precup este câștigătoarea X Factor, sezonul 9 - Antena 1
  • Sezonul 9 al emisiunii X Factor s-a încheiat în această seară.
  • Andrada Precup, finalista lui Ștefan Bănică, a câștigat X Factor, sezonul 9.

Finala X Factor sezonul 9 a debutat cu un moment de excepție din partea juraților. Loredana Groza, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au pășit pe scenă purtând ținute spectaculoase și au făcut show interpretând câte un fragment de melodie din repertoriul lor, potrivit a1.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italienii de la Super 4 au deschis seara Marii Finale și au cântat piesa „Next to you” alături de invitata specială Raluka.

Andrada Precup a cântat în Finală alături de Adrian Daminescu piesa „România”.

Sonia Mosca a cântat cu Monica Anghel piesa „Prayer”, iar Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său Florin Salam, însă acesta nu a putut ajunge, așa că Florin Ristei a salvat situația și a participat la duet alături de concurentul Loredanei.

De asemenea, finaliștii au avut câte un moment solo, dar și câte un moment alături de mentorii lor.

"Sezon istoric"

Sezonul 9 a fost unul cu adevărat spectaculos ținând cont de perioada dificilă pe care o trăim. Cu toate restricțiile și măsurile de prevenție, X Factor a fost de neoprit și a reușit să aducă la lumină talente, voci, atitudini și momente senzaționale. Așa cum l-a numit Delia, sezonul 9 X Factor este unul „istoric”.

Ce au declarat jurații despre sezonul 9 X Factor

Dacă ar fi să definească sezonul 9 X Factor Ștefan a spus: "Imprevizibil, a avut toate ingredientele. E un X Factor cu totul și cu totul special, datorită condițiilor, concurenților și juriului".

„Eu aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă, pentru că se încheie acest sezon care a fost de neoprit”, a spus Loredana.

„Cred că sezonul ăsta e unul istoric. E într-un context mai delicat, dar totodată de neoprit”, a spus Delia.

„E a doua finală pe care o trăiesc, din alt punct de vedere. Prima dată am fost pe scenă. Astă-seară sunt mai relaxat pentru că am un grup sensational și îmi doresc ca oamenii să stea în fața televizorului, pentru că au ce vedea”, a spus Florin Ristei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Andrada Precup este câștigătoarea X Factor, sezonul 9