Antena Meniu Search
x

X Factor - sezonul 9, în această seară, de la 20:30. O tânără fără auz îi încântă pe jurați: „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”

X Factor, sezonul 9, începe în această seară, la Antena 1, de la 20:30. Marea premieră X Factor îi va trece pe Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei prin toate stările sufletești.

de Redactia Observator

la 11.09.2020, 10:14

  • X Factor - sezonul 9 vine cu noi reguli
  • Urmăriți premiera sezonului 9 în această seară, de la 20:30

De la admirație, la dezaprobare și de la dans până la lacrimi, cei patru jurați vor trece prin toate stările, pentru ca apogeul să fie atins când pe scena X Factor va urca și va cânta o tânără care și-a pierdut auzul încă din primul an de viață, din cauza unei erori medicale.

„Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”, le-a explicat tânăra celor patru jurați.

Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!”, a mărturisit printre lacrimi Loredana Groza.

Ce noutăți aduce X Factor - sezonul 9

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea marea premieră în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Totodată, în timp ce jurații vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii.

Delia și Loredana, la pupitrul X Factor, la 20 de ani de la prima colaborare

La 20 de ani distanță de la prima colaborare, Delia și Loredana se regăsesc la pupitrul de jurat X Factor, în cel de-al nouălea sezon, care va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Cele două jurate X Factor au amintiri comune care datează încă din anul 2000, adică de la începutul carierei Deliei. ”Cu Delia am colaborat chiar la începuturile ei, am descoperit-o și i-am scris primul cântec, dar de atunci și până acum doar sporadic ne-am revăzut. A fost un proiect pentru un brand foarte cunoscut la vremea respectivă, care încă există, și a fost un spot care a fost foarte difuzat timp de o lună, în fiecare zi, la aceeași oră, iar asta se întâmpla chiar cu o lună înainte de difuzarea primului videoclip N&D”, își amintește Loredana.

Videoclipul a fost realizat pentru promovarea campaniei "Un calculator, o șansă în plus în viitor", inițiată în anul 2000. Programul își propunea să doteze gratuit cu calculatoare cât mai multe școli din România care aveau și laboratoare de informatică.

Iar dacă până acum a fost singura prezență feminină de la pupitrul juraților X Factor, Delia a văzut imediat un avantaj în sosirea Loredanei. ”Cred că vom fi pe girl power, mereu am spus că la noi la masă este o singură femeie într-o bătălie a bărbaților și e nevoie de forțe zdravene, iar unde-s două, puterea crește!”, a spus Delia.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » X Factor - sezonul 9, în această seară, de la 20:30. O tânără fără auz îi încântă pe jurați: „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”