Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 iulie 2021. Au scăzut tarifele pentru apelurile fixe și mobile

Observator de bine, 1 iulie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 01.07.2021, 23:43

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 1 iulie 2021

1) Comisia Europeană vrea să elimine cuştile pentru o serie de animale crescute la ferme. Anunțul vine în urma unei inițiative cetățenești europene susținute de peste un milion de oameni. Măsura ar putea fi aplicată din 2027.

2) Tarifele pentru apelurile fixe şi mobile scad în România de la 1 iulie. Acestea sunt reglementate de Comisia Europeană şi se aplică direct, fără ca prevederile să necesite transpunere în legislaţia naţională.

3) Zece copii care provin din medii defavorizate au mers în prima lor vacanţă, în cadrul unui proiect. Apelul unei femei pe Facebook a atras câţiva sponsori importanţi, care au ajutat la cazare şi transport.

4) Sanofi anunţă o investiţie de două miliarde de euro în tehnologia ARN Mesager. Gigantul farmaceutic francez vrea să dezvolte o nouă generaţie de vaccinuri, pornind de la inovaţia din spatele serurilor anti-Covid.

5) Cel mai înalt hotel din lume a fost deschis în China. J Hotel Shanghai Tower are 632 de metri înălţime, iar cea mai ieftină cameră se închiriază pentru 557 de dolari pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 iulie 2021. Au scăzut tarifele pentru apelurile fixe și mobile