Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 iulie 2022. Record mondial stabilit de un român împreună cu trei britanici

Observator de bine, 1 iulie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 01.07.2022, 17:30

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 1 iulie

1) Fermierii români din sudul ţării au dat lovitura în acest an după ce au pariat pe roşia uriaşă, adusă din Italia. Una singură cântăreşte peste un kilogram, iar preţul este dublu faţă de soiurile obişnuite.

2) Simona Halep s-a calificat în turul trei la Wimbledon după ce a învins-o pe Kirsten Flipkens, locul 190 mondial. A fost ultimul meci pentru tenismena din Belgia, care a decis să se retragă din activitate.

3) Record mondial stabilit de un român împreună cu trei britanici. Aceştia au reuşit să traverseze Marea Neagră cu o barcă cu vâsle, în numai 9 zile.

4) Telescopul James Webb a realizat cea mai detaliată imagine a Universului. NASA va prezenta fotografiile pe 12 iulie, în ceea ce se anunţă a fi o conferinţă istorică.

5) Poveste cu final fericit în Germania, unde un băiat de 8 ani a fost găsit în viaţă la o săptămână de la dispariţie. Copilul a fost salvat din reţeaua de canalizare, după ce un trecător i-a auzit strigătele şi a alertat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 iulie 2022. Record mondial stabilit de un român împreună cu trei britanici