Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 septembrie. Au început pregătirile pentru cel mai mare spectacol aviatic din România

Observator de bine, 1 septembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 01.09.2022, 16:28

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 1 septembrie

1) David Popovici a câştigat medalia de aur în finala de 200 de metri liber a Campionatului Mondial de înot pentru juniori. Sportivul român a terminat la mai bine de două secunde de ocupantul locului secund.

2) Au început pregătirile pentru cel mai mare spectacol aviatic din România. 100 de avione şi 150 de piloţi şi paraşutişti sunt aşteptaţi sâmbătă la Bucharest International Air Show.

3) Colecţie de telefoane mobile demnă de Cartea Recordurilor a unui clujean. Tânărul are acasă peste 11.000 de modele, iar printre ele se numără inclusiv cel la care Mihail Gorbaciov a purtat prima conversaţie.

4) O insulă din Grecia le oferă îndrăgostiţilor posibilitatea de a se căsători sub nivelul mării. Înainte ca nunta subacvatică să aibă loc, cuplurile trebuie să participe timp de 4 zile la cursuri de scufundare.

5) Doi britanici s-au îmbogăţit peste noapte după ce au descoperit sub podeaua din bucătăria casei lor o cutie plină cu 264 de monede de aur. "Comoara" a fost analizată de experţi, care spun că valorează cel puţin 250.000 de lire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 septembrie. Au început pregătirile pentru cel mai mare spectacol aviatic din România