Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 noiembrie 2021. Spectacol impresionant cu ocazia Festivalului Luminilor

Observator de bine,10 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 10.11.2021, 14:31

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 10 noiembrie 2021

1) Horia Tecău a reuşit să se califice la Turneul Campionilor, care va avea loc în Torino. Şi Raluca Olaru şi-a asigurat prezenţa în cea mai importantă competiţie din Tenis, însă doar din postura de rezervă.

2) Campionatul Mondial al Câinilor de Salvare a fost organizat în România, pentru a treia oară. La competiţie au participat echipe din 13 ţări, care au fost testate în cadrul unor simulări de dezastre cu victime.

3) Angajaţii unui supermarket din Marea Britanie au devenit virali pe TikTok. Aceştia s-au filmat în pauzele de lucru în timp ce dansează sau le explică oamenilor cum să folosească anumite produse.

4) Spectacol impresionant cu ocazia Festivalului Luminilor din Norvegia. Mai multe "poveşti" au fost proiectate pe clădirile din centrul capitalei Oslo.

5) Un pavilion cu tematica "Squid Game" a fost amenajat la Expoziţia Mondială de la Dubai. Vizitatorii aşteaptă răbdători la rând ca să încerce să decupeze cu un ac formele din biscuiţii de zahăr sau să întoarcă un plic fără să-l atingă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 noiembrie 2021. Spectacol impresionant cu ocazia Festivalului Luminilor