Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 ianuarie 2022. O expoziție a României cu artefacte dacice şi romane, cea mai vizitată din Spania

Observator de bine, 11 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 11.01.2022, 17:10

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 11 ianuarie

1) Pfizer anunţă că vaccinul pentru varianta Omicron a coronavirusului va fi gata în mai puţin de două luni. Directorul companiei a precizat că va fi eficient şi în faţa celorlalte variante care circulă în prezent.

2) Dacia lansează în România o serie limitată a Duster Extreme, cu preţuri care pornesc de la 22.000 de euro. Totodată, modelul va inaugura o nouă culoare în gamă, intitulată Grey Urban.

3) Premieră istorică într-un spital din Statele Unite. Chirurgii au realizat primul transplant de succes al unei inimi de porc în corp uman.

4) Primele zile ale anului au readus spectaculoasa auroră boreală pe cerul Laponiei. Imaginile spectaculoase au fost înregistrate în oraşul finlandez Rovaniemi, cunoscut şi drept "casa lui Moş Crăciun".

5) O expoziție a României cu artefacte dacice şi romane are mare succes în Spania. Datele arată că muzeul care o găzduiește a fost cel mai vizitat din toată ţara, în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 ianuarie 2022. O expoziție a României cu artefacte dacice şi romane, cea mai vizitată din Spania