Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 decembrie 2023. Pompierii din Focşani au salvat în ultima clipă un căţel care rămăsese blocat între stabilopozi

Observator de bine, 12 decembrie 2023, prezentat de Antonia Gasparovici.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 12.12.2023, 17:40

Vezi și
  • Pompierii din Focşani au salvat în ultima clipă un căţel care rămăsese blocat între stabilopozi

Observator de bine, știrile zilei de 12 decembrie 2023

1) Operaţiune dramatică a pompierilor din Focşani, în râul Siret. Aceştia au reuşit să salveze în ultima clipă un căţel care rămăsese blocat între stabilopozi.

2) Eveniment dedicat copiilor cu nevoi speciale, la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Micuţii vor putea lua parte gratuit la toate activităţile de divertisment.

3) Universul lui Salvador Dali vine la Bucureşti. 170 de lucrări ale artistului vor fi expuse până primăvara viitoare la Hanul Gabroveni.

4) Record de generozitate la Festivalul Brazilor de Crăciun. Un milion de euro au fost strânşi pentru accesul copiilor vulnerabili la educaţie.

5) Kade Middleton a pregătit cadouri de Crăciun pentru nevoiaşi. Prinţesa de Wales a publicat o filmare în care apare împachetând darurile, alături de cei trei copii ai ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 decembrie 2023. Pompierii din Focşani au salvat în ultima clipă un căţel care rămăsese blocat între stabilopozi