Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 noiembrie 2021. Aeroportul Băneasa, unul dintre cele mai vechi din lume, va fi redeschis la primăvară

Observator de bine, 12 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 12.11.2021, 21:24

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 12 noiembrie

1) Agenţia Europeană a Medicamentului recomandă autorizarea a două tratamente pentru covid. Unul dintre ele, Regkirona, poate preveni riscul ca boala pacienţilor să capete forme severe.

2) Aeroportul Băneasa, unul dintre cele mai vechi din lume, va fi redeschis la primăvară. Modernizarea a costat 66 de milioane de lei, iar acum dispune de echipamente de ultimă generaţie.

3) Regina Elisabeta a II-a va apărea din nou în public, după ce a luat pauză de odihnă. Suverana va participa duminică la ceremonia de comemorare a soldaţilor care au murit în cele două Războaie Mondiale.

4) Zendaya a devenit cea mai tânără actriță care primeşte premiul "Fashion Icon". La doar 25 de ani, vedeta are semnate contracte cu marile case de modă Valentino, Armani sau Bulgari.

5) Pentru a treia oară în istorie, un pinguin adelie a fost zărit pe coastele Noii Zeelande. Experţi cred că s-a rătăcit şi aşa a ajuns să călătorească 3.000 de kilomeri, din Antarctica până aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 noiembrie 2021. Aeroportul Băneasa, unul dintre cele mai vechi din lume, va fi redeschis la primăvară