Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 octombrie 2021. Românul erou din Nisa a primit un apartament şi un loc de muncă

Observator de bine, 13 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 13.10.2021, 20:36

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 13 octombrie 2021

1) Românul erou din Nisa a primit din partea autorităţilor un apartament şi un loc de muncă. Bărbatul de 53 de ani i-a impresionat pe francezi după ce şi-a donat banii pentru victimele furtunii Alex, deşi locuia pe străzi.

2) Polonia a trimis României 50 de concentratoare de oxigen, pentru spitalul modular de la Leţcani. Materialele sanitare sunt vitale pentru tratarea pacienţilor covid cu formă gravă.

3) A doua misiune Blue Origin cu turişti spațiali a decolat cu succes astăzi. Din echipaj face parte actorul de 90 de ani William Shatner, care l-a interpretat pe Captain Kirk în Star Trek.

4) "Squid Game" a devenit oficial cel mai popular serial Netflix. În două săptămâni, a fost vizionat de pe 111 milioane de conturi.

5) Un elan care a trăit timp de doi ani cu un cauciuc în jurul gâtului a fost eliberat. Salvatorii spun că în anvelopă se acumulase foarte mult gunoi, iar animalul se deplasa cu mare greutate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 octombrie 2021. Românul erou din Nisa a primit un apartament şi un loc de muncă