Video

Observator de bine, 14 iunie 2021. Christian Eriksen, primul mesaj public; dublu curcubeu pe cerul Capitalei

De Greta Gavrilă.
Publicat: 15.06.2021, 00:15.
Actualizat: 15.06.2021, 00:26

Observator de bine, 14 iunie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 14 iunie 2021

1) Christian Eriksen, fotbalistul care a fost resuscitat după ce a făcut stop cardiac pe teren, a transmis primul mesaj public de la incident. Danezul a declarat că se simte bine acum şi le-a mulţumit fanilor pentru susţinere.

2) Imagini spectaculoase surprinse duminică seară în Bucureşti. După un weekend ploios, pe cerul Capitalei a apărut un curcubeu dublu.

3) Momente amuzante la summitul G7, desfăşurat în aceste zile în Marea Britanie. Regina Elisabeta i-a impresionat pe liderii lumi după ce a tăiat un tort cu sabia.

4) Pentru prima dată în viaţa lor, mai multi elevi cu deficienţe de vedere au putut participa la un circuit turistic, pe bicicletă. La proiect a lucrat un grup de voluntari din Timişoara, timp de un an.

5) Gest uimitor făcut de un student din Florida pentru un om al străzii. Tânărul a fost surprins în timp se dă jos din maşină şi îi donează acestuia hainele şi încălţămintea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.