Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 iunie 2021. Christian Eriksen, primul mesaj public; dublu curcubeu pe cerul Capitalei

Observator de bine, 14 iunie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 15.06.2021, 00:26

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 14 iunie 2021

1) Christian Eriksen, fotbalistul care a fost resuscitat după ce a făcut stop cardiac pe teren, a transmis primul mesaj public de la incident. Danezul a declarat că se simte bine acum şi le-a mulţumit fanilor pentru susţinere.

2) Imagini spectaculoase surprinse duminică seară în Bucureşti. După un weekend ploios, pe cerul Capitalei a apărut un curcubeu dublu.

3) Momente amuzante la summitul G7, desfăşurat în aceste zile în Marea Britanie. Regina Elisabeta i-a impresionat pe liderii lumi după ce a tăiat un tort cu sabia.

4) Pentru prima dată în viaţa lor, mai multi elevi cu deficienţe de vedere au putut participa la un circuit turistic, pe bicicletă. La proiect a lucrat un grup de voluntari din Timişoara, timp de un an.

5) Gest uimitor făcut de un student din Florida pentru un om al străzii. Tânărul a fost surprins în timp se dă jos din maşină şi îi donează acestuia hainele şi încălţămintea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 iunie 2021. Christian Eriksen, primul mesaj public; dublu curcubeu pe cerul Capitalei