Antena Meniu Search
x

Regina Elisabeta i-a impresionat pe liderii G7, insistând să taie un tort cu sabia

Regina Elisabeta a fost în centrul atenției la summitul G7, când a insistat să taie un tort cu o sabie ceremonial. Momentul a fost “recompensat” cu hohote de râs din partea celor prezenți.

de Redactia Observator

la 13.06.2021, 16:12

Regina Elisabeta i-a întâlnit, la sfârșitul acestei săptămâni, pe membrii celor mai celor mai industrializate şapte state din lume. Însoțită de Ducesa de Cambridge, soția prințului William, și ducesa de Cornwall, soția prințului Charles, regina a fost pusă pe glume, amuzându-i pe participanți cu abilitățile sale inedite, scrie CNN

Liderii G7 au fost invitați să se alăture reginei, împreună cu alți membri seniori ai familiei regale britanice, pentru o recepție înainte de cină, vineri seara. Cina a avut loc la Eden Project.

Nu este singurul moment amzuant care l-a avut în prim plan pe monarhul britanic. Vineri, în timpul fotografiei de grup, pentru a mai detensiona atmosfera și a mai diminua emoțiile celorlalți lideri mondiali, regina a glumit, întrebând: "Ar trebui să arătăm ca şi cum ne-am simţi bine?". "Da", a răspuns premierul britanic Boris Johnson. "Ne bucurăm în ciuda aparenţelor". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Regina Elisabeta i-a impresionat pe liderii G7, insistând să taie un tort cu sabia