Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 decembrie 2022. Vaccin pentru bolnavii de cancer de piele; Doi ani de concediu dacă adopţi un copil

Observator de bine, 15 decembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 15.12.2022, 10:18

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 15 decembrie 2022

1) Dublă reuşită pentru David Popovici la Campionatele din Australia. Sportivul român s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber şi a stabilit şi un nou record mondial pentru juniori.

2) Aeroportul Braşov, singurul construit de la zero în România după Revoluţie, a primit botezul zborului. Un avion al Autorităţii Aeronautice a survolat pista pentru a calibra echipamentele care ajută la aterizare şi decolare.

3) Veste bună pentru românii care adoptă copii. Legea prin care li se acordă un concediu cu durata de doi ani a fost adoptată în Parlament şi merge la promulgare.

4) Bucureştiul are o nouă staţie de metrou, aproape de centură. Aflată pe Magistrala M2, care face legătura între sudul şi nordul Capitalei, staţia Tudor Arghezi a intrat în probe şi va fi deschisă la anul.

5) Speranţe pentru bolnavii de cancer de piele. Un vaccin dezvoltat de Moderna poate reduce riscul de reapariţie a bolii sau de deces cu 44%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 decembrie 2022. Vaccin pentru bolnavii de cancer de piele; Doi ani de concediu dacă adopţi un copil