Meniu LIVE
Search
x

Video Observator de bine, 15 iunie 2021. Joe Biden ar putea veni în România; Descoperire istorică în Italia

Observator de bine, 15 iunie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 15.06.2021, 22:31

Observator de bine, știrile zilei de 15 iunie 2021

1) Distribuitorii de energie electrică sunt obligaţi de-acum să acorde compensaţii în cazul penelor de curent. Sumele sunt cuprinse între 5 şi 300 de lei şi trebuie acordate chiar şi în cazul întreruperilor de câteva secunde.

2) Şanse foarte mari ca Joe Biden să vină în vizită în România. Klaus Iohannis a declarat că preşedintele Statelor Unite a fost "perfect de acord" să fie organizată o astfel de întâlnire.

3) Autorităţile din Grecia relaxează regulile pentru intrarea în ţară. Persoanele vor putea dovedi că nu sunt infectate cu coronavirus şi printr-un test antigen, nu doar unul PCR.

4) Record de spectatori la meciul Ungaria - Portugalia, disputat cu casa închisă. Peste 67.000 de fani au urmărit pe viu partida de la EURO 2020 pe Puşkaş Arena.

5) Descoperire istorică făcută în timpul săpăturilor la un fost cinematograf din Verona. Arheologii au găsit o clădire romană, din secolul al doilea, pe care au descris-o ca fiind "Micul Pompei".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 iunie 2021. Joe Biden ar putea veni în România; Descoperire istorică în Italia