Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 noiembrie 2021. Premieră națională în Aeroportul din Timișoara

Observator de bine, 15 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 15.11.2021, 18:48

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 15 noiembrie

1) O româncă de 43 de ani, imobilizată în scaunul cu rotile și dependentă de morfină, l-a impresionat pe Papa Francisc. Suveranul Pontif a cunoscut-o cu ocazia vizitei făcute de Ziua Mondială a Săracilor, iar femeia i-a mărturisit că în ciudat greutăţilor nu şi-a pierdut niciodată credinţa.

2) Premieră națională în Aeroportul din Timișoara, spre încântarea turiştilor. Terminalul de sosiri internaționale s-a transformat intr-un hub cultural, cu opere de artă create de zeci de artişti.

3) Un taximetrist din Liverpool este considerat erou naţional, după ce a dejucat un atentat. Bărbatul a observat în timpul cursei că pasagerul său are o bombă, aşa că l-a închis în maşină într-o zonă mai izolată, chiar înainte să explodeze.

4) Moment emoţionat în timpul concertului ţinut de Adele în Los Angeles, primul după o pauză de 4 ani. Celebra cântăreaţă a oprit recitalul pentru a ajuta un tânăr să îşi ceară în căsătorie iubita.

5) 12.000 de instrumentişti au cântat simultan la Academia Militară din Caracas, pentru a stabili un nou record mondial. Muzicienii au venit din toate colţurile lumii şi au între 12 şi 77 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 noiembrie 2021. Premieră națională în Aeroportul din Timișoara