Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 august. Medalie de argint pentru ţara noastră la Campionatul European de tenis de masă

Observator de bine, 16 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 16.08.2022, 15:44

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 16 august

1) Aşa cum ne-a obişnuit, David Popovici a câştigat încă o medalie de aur la Campionatul European de la Roma. Sportivul român a terminat pe primul loc proba de 200 de metri liber, la distanţă foarte mare de locul secund.

2) Cei 77 de pompieri români plecaţi în Franţa au avut primele misiuni de stingere a incendiilor, la sud de Bordeaux. Ei au fost ajutaţi de voluntari, care le-au oferit apă, alimente şi obiecte de uz sanitar.

3) Două dintre cele mai vizitate obiective din zona Brașovului sunt din nou deschise pentru turiști. Este vorba de Canionul Șapte Scări și rețeaua de tiroliene de pe Valea Șipoaia, care au fost luate cu asalt în ultimele zile.

4) Medalie de argint pentru ţara noastră la Campionatul European de tenis de masă din Germania. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au fost învinşi cu greu în finală de echipa Franţei.

5) Dragostea pentru reţetele ciobăneşti i-au adus unei femei din Gorj titlul de Tezaur Uman Viu, chiar de ziua ei. Pentru a promova produsele tradiţionale, aceasta a reuşit să ateste nu mai puţin de 17 preparate drept produse montane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 august. Medalie de argint pentru ţara noastră la Campionatul European de tenis de masă