Antena Meniu Search
x

Video Canionul Șapte Scări, deschis din nou pentru turişti, după ce în iulie a fost devastat de puhoaiele de apă

Două dintre cele mai vizitate obiective turistice din zona Brașovului sunt din nou deschise pentru turiști, după ce fuseseră devastate de viitura de luna trecută. Canionul Șapte Scări și rețeaua de tiroliene de pe Valea Șipoaia au fost ticsite de turiști weekendul care tocmai a trecut. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.08.2022, 09:26

Vezi și

Sunt patru kilometri de trasee de tiroliană, la poalele masivului Piatra Mare. Aventura se desfășoară în pădure, la răcoare și aer curat. 

''Aș spune că e un mod creativ să te liniștești. E ceva diferit.''

''E frumos, tot. Natură, e frumos.'' 

''Natura e superbă, iar experiența e foarte aventuroasă. E foarte frumos.''

Pe acelaşi subiect

Canionul Șapte Scări a fost devastat de puhoaiele de apă

A fost primul weekend în care turiştii au avut din nou acces în canion, după ce acesta a fost devastat de puhoaiele de apă. Întreg Canionul Șapte Scări a fost afectat de viitura produsă la sfârșitul lunii iulie. Acum, bolovanii, crengile și rădăcinile au fost curățate, iar canionul poate fi parcurs în condiții de siguranță. 

Constantin Secelean, administrator obiectiv: S-a lucrat cu echipă de zece oameni, alpiniști utilitari, timp de o săptămână, zi lumină. A fost greu, pentru că toată treaba a fost făcută manual, s-a lucrat în coardă, suspendați la înălțime, s-au curățat și versanții canionului.

Canionul este deschis acum zilnic, de la ora 10.00 la ora 17.30. La tironiene, programul este de la 10 la 16.30. Tarifele sunt de 100 de lei pentru adulți, pe toată rețeaua de tiroliene. Intrarea în canion costă zece lei pentru adulți și cinci lei, pentru copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Canionul Șapte Scări, deschis din nou pentru turişti, după ce în iulie a fost devastat de puhoaiele de apă