Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 februarie 2022. Oradea a fost desemnată cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau

Observator de bine, 16 februarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 16.02.2022, 18:23

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 16 februarie

1) Oradea a fost desemnată cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau din Europa. Criticii au numit oraşul "unul de poveste" şi l-au plasat peste Barcelona, Viena şi Budapesta.

2) Elena Gabriela Ruse a obţinut prima victorie din carieră în faţa unei jucătoare din top 10 şi va juca în optimi la Dubai. Următoarea ei adversară va fi Simona Halep, în prezent locul 23 WTA.

3) Belgienii vor putea lucra doar 4 zile pe săptâmână, fără a le fi afectate salariile. Angajaţii care aleg să aibă trei zile de weekend vor trebui însă să stea la serviciu câte 10 ore.

4) Elon Musk a donat aproape 6 miliarde de dolari unei organizaţii caritabile, la finalul anului trecut. Co-fondatorul Tesla a ajuns astfel pe locul 2 în topul filantropilor din Statele Unite, în spatele fostului cuplu Bill şi Melinda Gates.

5) Descoperire "extraordinară" anunţată de oamenii de ştiinţă din Noua Zeelandă. Cercetătorii au capturat o specie rară de rechin-fantomă, care trăieşte la mai bine de 1 kilometru adâncime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 februarie 2022. Oradea a fost desemnată cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau