Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 noiembrie 2021. O copilă de 10 ani din Baia Mare este considerată viitoarea mare speranţă a tenisului

Observator de bine, 16 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 16.11.2021, 23:34

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 16 noiembrie

1) 3.600 de cuvinte au fost adăugate în acest an în Dicţionarului Ortografic, Ortoepic şi Morfologic. Printre ele se numără "selfie", "prof" sau "remedial".

2) O copilă de 10 ani din Baia Mare este considerată viitoarea mare speranţă a tenisului românesc. Fetiţa a reuşit să îl impresioneze pe marele Rafael Nadal, după ce a câştigat un turneu organizat de academia sa.

3) O companie britanică a început studiul clinic pentru primul vaccin anti-Covid administrat sub forma unui plasture. Cercetătorii care au lucrat la proiect susţin că ar putea oferi o imunitate pe o perioadă mult mai îndelungată decât serurile actuale.

4) Dreptate pentru un american care a stat închis nevinovat timp de 24 de ani. Avocaţii au reuşit să demonstreze că martorul-cheie din dosar a minţit la proces, astfel că bărbatul a fost eliberat de îndată.

5) Celebra plajă din filmul The Beach a fost redeschisă după un proces de restaurare care a durat trei ani. Autorităţile au interzis accesul turiştilor în zonă pentru a da timp ecosistemului să se refacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 noiembrie 2021. O copilă de 10 ani din Baia Mare este considerată viitoarea mare speranţă a tenisului