Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 iunie 2021. România, în topul creşterii economice din UE; diamant uriaş descoperit în Africa

Observator de bine, 18 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 18.06.2021, 17:52

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 18 iunie 2021

1) România se află în topul creşterii economice estimate în Uniunea Europeană. Anunțul a fost făcut de administrația prezidențială, în deschiderea Forumului Economic Franco-Român.

2) Presa italiană laudă o asistentă din România, care a salvat viața unui copil de 8 ani. Tânăra l-a resuscitat pe băiat pe o plajă din Rosolina, după ce acesta fusese înghițit de valuri.

3) Un bucătar din Timişoara lasă în fiecare zi porţii de mâncare pentru sărmani, în faţa restaurantului său. Bărbatul spune că vrea astfel să reducă risipa alimentară și să îi ajute pe cei în nevoie.

4) Serbia elimină restricțiile pentru românii care s-au vaccinat împotriva covid. Persoanele care vor prezenta adeverința scapă atât de carantină, cât și de testul PCR negativ.

5) Unul dintre cele mai mari diamante din istorie a fost descoperit în Africa. Piatra prețioasă are peste 1.000 de carate și este estimată la zeci de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 iunie 2021. România, în topul creşterii economice din UE; diamant uriaş descoperit în Africa