Antena Meniu Search
x

Video Bucătarul Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuţite, e de negăsit de 3 luni. "Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă"

Un tânăr bucătar, care a participat la Chefi la cuţite, este dat dispărut de mai bine de 3 luni. De el nu mai ştiu nimic nici familia, nici prietenii. Iar pentru că ancheta poliţiei bate pasul pe loc, mama disperată cere ajutor pe Facebook. Abia astăzi, după ce reporterii Observator au întrebat de caz, anchetatorii au sunat persoana cu care ar fi vorbit ultima dată la telefon. 

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 18.06.2021, 14:22

Vezi și
  • Poliţia s-a mobilizat abia după ce reporterii Observator s-au interesat de caz

"Îmi doream să stau cât mai departe de casă şi pentru asta m-am refugiat în bucătărie", declarat Mihai Csillag în septembrie 2017, în prezentările de la Chefi la Cuţite.

Mihai Cristian Csillag, bucătar de meserie, nu a mai putut fi contactat din martie anul acesta. A dispărut pur şi simplu, spun prietenii săi, care nu îşi pot închipui ce s-a putut întâmplat. 

Răzvan Ivan - prietenul dispărutului: Nimeni nu a mai putut să dea de el nici pe messenger, nici pe mail, nici pe nimic. Numărul de telefon al lui este tot timpul închis. Nici fosta lui prietenă, din ce mi-a spus ea, nu ar mai fi vorbit cu el de aproape doi ani de zile, dar foarte rar.

Mama bucătarului dispărut, apel pe Facebook

În ultimele luni, tânărul a stat cu chirie în Bucureşti, în zona de nord, aşa că unchiul său a sesizat poliţia Capitalei. Surse din anchetă spun că singura informaţie pe care o au este că un prieten l-ar fi văzut în luna martie în Braşov. Pentru că de la oamenii legii nu a mai primit nicio veste, în urmă cu câteva zile, mama lui Mihai a scris pe o reţea de socializare. 

Cristina Csillag: Dragi prieteni,  am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. ‼️ Suntem disperați să îl găsim‼️

Astăzi, după ce reporterii Observator au întrebat de dispariţie, poliţiştii l-au sunat şi pe prietenul cu care ar fi vorbit ultima dată la telefon.

Răzvan Ivan - prietenul dispărutului: Ultima persoană care a vorbit cu el a fost Cristi dar ceva vag: Bună, ce faci? Bine. Ok. 

Poliţia l-a sunat astăzi pe băiatul din Viena să vadă ce şi cum, să-i pună câteva întrebări, dacă ştie ceva, când a vorbit cu el.

Cine este Mihai Csillag, bucătarul dispărut

Mihai era pasionat de bucătărie de mic copil. De asta a şi participat la emisiunea Chefi la Cuţite în anul 2017, atunci când şi-a spus povestea şi a recunoscut că nu ţine legătura cu familia lui. 

Mihai Csillag, bucătarul dispărut: Mama mea a divorţat de tatăl meu natural pentru că a ajuns la puşcărie pentru crimă, omor deosebit de grav. Bunica pentru mine a fost mamă, a fost tată, a fost de toate. M-a crescut până la 11 ani, când a murit. 

Ţinea însă legătura cu prietenii şi se implica în societate. Era voluntar SMURD şi mergea în tabere să gătească pentru copiii cu autism.

Răzvan Ivan - prietenul dispărutului: Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii. Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema.

Mihai Csillag- bucătarul dispărut: Au fost momente în care am căzut în bucătărie şi au venit cei de la SMURD, m-au dus la spital, am stat internat câteva zile până mi-am revenit şi iar am revenit în bucătărie pentru că sunt pasionat. M-am născut să fiu bucătar. 

Tânărul a muncit, în 2019, o perioadă ca bucătar personal la o familie de peste Ocean, în New York. În pandemie a mers în Austria de unde s-a întors cu prietenul cu care a vorbit ultima dată în luna octombrie a anului trecut. Mii de oameni au distribuit povestea pe internet în speranţa că cineva îl va recunoaşte şi va da detalii despre el. Fie familiei, fie poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Bucătarul Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuţite, e de negăsit de 3 luni. "Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă"