Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 noiembrie 2022. Maternitatea din România în care medicii fac minuni pentru copiii prematuri

Observator de bine, 18 noiembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 18.11.2022, 10:23

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 18 noiembrie

1) Maternitatea Odobescu din Timişoara a ajuns apreciată în toată lumea, pentru minunile făcute de medici în cazul copiilor prematuri. Unele mame vin din străinătate să nască aici, pentru a fi sigure că au cele mai bune condiţii.

2) Tichete anticriză de 1.000 de lei pentru locuitorii Sectorului 1. Dacă proiectul va fi aprobat, cetăţenii de peste 18 ani se vor putea înscrie pentru a le folosi la plata facturilor.

3) Pacienţii diagnosticaţi cu diabet zaharat de tip 1 pot duce o viaţă normală graţie unei aplicaţii de mobil. Cu ajutorul unui dispozitiv montat pe braţ, aceştia vor primi notificări pe telefon cu privire la nivelul glicemiei.

4) Ajutor de 500 de milioane euro pentru IMM-urile din România. Comisia Europeană a aprobat schema prin care companiile pot primi fonduri, pentru a face faţă crizelor generate de războiul din Ucraina.

5) Telescopul spaţial James Webb le-a trimis astronomilor de pe Pământ o nouă imagine fascinantă. Fotografia prezintă un uriaş nor de pulbere stelară, în formă de clepsidră, care înconjoară o stea de 100.000 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 noiembrie 2022. Maternitatea din România în care medicii fac minuni pentru copiii prematuri