Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 noiembrie 2022. Ajutor pentru persoanele cu venituri mici; Român, preşedinte al Camerei Reprezentanţilor din Arizona

Observator de bine, 17 noiembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 18.11.2022, 10:29

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 17 noiembrie

1) Ajutor important pentru pensionari şi persoanele cu venituri mici. Patru milioane de români vor primi timp de două luni câte 700 de lei, pentru a plăti facturile la energie.

2) Cea mai puternică rachetă construită vreodată a fost lansată cu succes spre Lună. Naveta spaţială, care va face cel mai lung zbor fără oprire, va permite oamenilor să se întoarcă pe satelitul natural al Pământului, după mai bine de 50 de ani.

3) Un sat din Bihor deține o comoară veritabilă, care atrage tot mai mulţi turişti. Sălacea, sau satul cu o mie de pivniţe, este un loc de poveste, renumit pentru beciurile vechi de peste 300 de ani şi producţia de vin. 

4) Companiile din agricultură care se confruntă cu probleme pot depune de-acum cereri pentru a primi 500.000 de euro de la stat. Bugetul total disponibil pentru acest program este de 200 de milioane de euro.

5) Un român a fost ales preşedintele Camerei Reprezentanţilor de stat din Arizona. Ben Toma este la al patrulea mandat, iar din 2021 a devenit liderul majorităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 noiembrie 2022. Ajutor pentru persoanele cu venituri mici; Român, preşedinte al Camerei Reprezentanţilor din Arizona