Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 ianuarie 2022. Anamaria Vartolomei a primit premiul pentru cea mai bună actriţă la Gala Premiilor Lumiere

Observator de bine, 19 ianuarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 19.01.2022, 18:32

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 19 ianuarie

1) Un fotograf de origine română se ocupă de noua campanie a casei de modă Dior. Dan Beleiu a realizat pictorialul cu boxera de origine somaleză Ramla Ali, care a făcut istorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

2) Peisaj de basm pe Valea Mureşului, în apropiere de localitatea Lunca Bradului. Zecile de cascade de aici au îngheţat, formând o privelişte spectaculoasă pentru turişti.

3) Anamaria Vartolomei a primit premiul pentru cea mai bună actriţă la Gala Premiilor Lumiere. De asemenea, filmul "L'événement" în care joacă a fost desemnat cel mai bun film francez al anului 2021.

4) Scoţia este prima ţară care elimină restricțiile şi renunţă la distanţare socială după valul infectărilor cu Omicron. Premierul Nicola Sturgeon a anunţat că de la 24 ianuarie vor fi permise din nou evenimentele în spaţii închise.

5) Un diamant unic în lume, de 555 de carate, va fi scos la licitaţie în Dubai. Cercetătorii au denumit piatra preţioasă "Enigma" şi sunt de părere că s-a format în urma impactului unui asteroid cu Pământul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 ianuarie 2022. Anamaria Vartolomei a primit premiul pentru cea mai bună actriţă la Gala Premiilor Lumiere