Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 septembrie. Medalie de argint pentru România la Campionatul Mondial de înot

Observator de bine, 2 septembrie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 02.09.2022, 17:13

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 2 septembrie

1) Medalie de argint pentru România la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Echipa de ştafetă mixtă a ţării noastre a terminat pe locul secund, la mai puţin de jumătate de secundă de primul loc.

2) Aeroportul Otopeni se modernizează şi vine la zi cu tehnologia. Şoferii vor putea plăti de acum parcarea cu cardul, la ieşire, în baza numărului de înmatriculare.

3) Grădina zoologică din Târgu Mureș se poate lăuda de acum cu două noi "vedete". Girafele Pumpkin şi Kamala, singurele din România, au sosit aici după o călătorie de trei zile, din Suedia.

4) Un poliţist din Italia a devenit eroul unei românce care voia să îşi ia viaţa, după o ceartă cu iubitul. Agentul a stat de vorba cu tânăra timp de o oră şi jumătate, reuşind să o convingă să renunţe la intenţie.

5) Cercetătorii au publicat în premieră imagini de înaltă rezoluţie cu celebra epavă a Titanicului. La 110 ani de la scufundare, nava se află în continuare la 4.000 de metri pe fundul Oceanului Atlantic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 septembrie. Medalie de argint pentru România la Campionatul Mondial de înot