Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 decembrie 2021. Profesorii din Botoşani strâng bani pentru o elevă care a rămas orfană

Observator de bine, 21 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 21.12.2021, 18:32

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 21 decembrie

1) Mai mulţi profesori din Botoşani s-au apucat să strângă bani pentru o elevă care a rămas orfană. Dascălii au format un cor şi merg cu colindul la instituţiile publice şi la companiile din judeţ.

2) Studenţii Universităţii Transilvania au creat un robot care dezinfectează de unul singur instituţia. Proiectul a fost demarat acum un an, iar toate componentele au costat 4.000 de euro.

3) Președintele american are un nou cățel, pe care l-a botezat Commander. Joe Biden a primit ciobănescul german în dar de la fratele său, cu ocazia împlinirii a 79 de ani.

4) Primul SMS din lume a fost scos la licitaţie, iar banii obţinuţi vor fi donaţi pentru ajutorarea refugiaţilor. Mesajul a fost trimis pe 3 decembrie 1992 şi are doar două cuvinte: "Crăciun fericit!".

5) "Matrix Renașterea" a avut premiera pe marile ecrane, în San Francisco. La eveniment au luat parte şi principalele staruri ale francizei, Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 decembrie 2021. Profesorii din Botoşani strâng bani pentru o elevă care a rămas orfană