Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 iulie 2021. Trenul care merge cu 600 km/h; Jeff Bezos se pregătește de o altfel de provocare

Observator de bine, 21 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 21.07.2021, 22:08

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 21 iulie 2021

1) Ceremonie militară impresionantă organizată în Bucureşti, cu ocazia încheierii misiunii Armatei în Afganistan. Pe parcursul a 19 ani, peste 32.000 de soldaţi români au participat la operaţiuni alături de forţele NATO.

2) După călătoria istorică în spaţiu, miliardarul Jeff Bezos se pregăteşte şi de căsătorie. Presa a fotografiat-o pe iubita acestuia, Lauren Sanchez, purtând un inel uriaş, cu diamante.

3) Oraşul australian Brisbane va fi gazda jocurilor olimpice din 2032. Localnicii au urmărit anunţul pe ecrane uriaşe, amplasate în centru, iar la final au sărbătorit cu artificii.

4) China a prezentat trenul Maglev, considerat cel mai rapid din lume. Vehiculul poate atinge 600 de kilometri pe oră şi se deplasează folosind forţa electromagnetică.

5) Pompierii americani au salvat un căţel care a stat timp de 5 zile blocat între doi pereţi de beton. Patrupedul s-a întors la stăpânii săi, care îl dăduseră dispărut şi postaseră afişe cu el în tot cartierul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 iulie 2021. Trenul care merge cu 600 km/h; Jeff Bezos se pregătește de o altfel de provocare