Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 iunie 2022. David Popovici, campion mondial la numai 17 ani

Observator de bine, 21 iunie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.06.2022, 19:15

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 21 iunie

1) David Popovici este noul campion mondial la proba de 200 metri liber. Sportivul de numai 17 ani a devenit primul înotător din România care reuşeste această performanţă la masculin.

2) Comisia Europeană oferă 500 de milioane de euro României pentru a sprijini crearea de noi suprafeţe împădurite. Printre obiectivele proiectului se numără combaterea schimbărilor climatice şi curăţarea aerului.

3) Momente emoţionante pentru zeci de elevi sărmani din judeţele Moldovei. O fundaţie din Iaşi le-a pregătit o excursie gratuită pe litoral, iar cei 42 de copii au văzut marea pentru prima dată.

4) Preparate tradiţionale din Ucraina la Festivalul Internaţional de Film Transilvania. Mâncărurile au fost pregătite de Chef Adi Hădean, iar banii obţinuţi din vânzarea lor vor merge în contul refugiaţilor ucraineni ajunşi la noi în ţară.

5) Canada anunţă că a făcut un "pas istoric" în ceea ce priveşte reducerea poluării. Din decembrie 2023, Guvernul va interzice complet vânzarea materialelor plastice de unică folosinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 iunie 2022. David Popovici, campion mondial la numai 17 ani