Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 iunie 2023. Echipa României a obţinut cel mai bun rezultat din concurs la Olimpiada de Fizică a Uniunii Europene

Observator de bine, 21 iunie 2023, prezentat de Antonia Gasparovici.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 21.06.2023, 16:03

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 iunie 2023

1) Echipa României a obţinut cel mai bun rezultat din concurs la Olimpiada de Fizică a Uniunii Europene. Elevii de liceu s-au întors acasă cu trei medalii de aur şi două de argint.

2) Celebrul John Malkovich se află în România şi filmează pentru filmul "Cravata galbenă". Actorul îl interpretează pe dirijorul Sergiu Celibidache, iar producătorii caută figuranţi pentru o scenă la Sala Palatului.

3) 25 de tineri din Botoșani au stabilit un record naţional, în apropiere de Peștera Polovragi. Aceştia au coborât în rapel de pe un pod foarte înalt, o premieră la care turiștii aflați în trecere au asistat cu sufletul la gură.

4) 1.600 de copii sărmani din Moldova vor vedea marea pentru prima dată. Preotul Dan Damaschin a reuşit să strângă fondurile pentru a-i trimite pe micuţi într-o vacanţă memorabilă.

5) O spadă datând din Epoca Bronzului a fost descoperită în Sălaj, cu ajutorul unui detector de metale. Arheologii care au analizat-o spun că ar putea avea o vechime de peste 3.000 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 iunie 2023. Echipa României a obţinut cel mai bun rezultat din concurs la Olimpiada de Fizică a Uniunii Europene