Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 iulie 2021. Ploaie artificială, creată cu drone; medicamentele esenţiale, decontate 100%

Observator de bine, 22 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 22.07.2021, 23:00

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 22 iulie 2021

1) Veşti bune pentru bolnavii care suferă de afecţiuni precum diabet sau cancer. Ministerul Sănătăţii a aprobat ordinul prin care 1.000 de medicamente esenţiale vor fi decontate în totalitate.

2) Autorităţile din Dubai au reuşit să creeze ploaie artificială cu ajutorul unor drone, pe care le-au trimis în nori. Proiectul a fost demarat pentru a-i ajuta atât pe localnici, cât şi pe turişti să facă faţă temperaturilor care ajung şi la 50 de grade Celsius.

3) Cercetătorii italieni au reuşit să identifice 14 descendenţi ai maestrului renascentist Leonardo da Vinci care trăiesc în prezent. Studiile au durat zeci de ani şi arată că persoanele au vârste cuprinse între 1 şi 85 de ani.

4) Un bărbat de 30 de ani a devenit îngerul salvator al unui copil luat de ape, în Prahova. Tânărul şi-a riscat viaţa şi a înfruntat curenţii, reuşind în final să-l saleze pe băiat.

5) Peste 100 de persoane care au fost răpite în Nigeria şi-au recăpătat libertatea, după 40 de zile de captivitate. Victimele, majoritatea femei şi copii, au fost eliberate fără a plăti vreo răscumpărare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 iulie 2021. Ploaie artificială, creată cu drone; medicamentele esenţiale, decontate 100%