Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 decembrie 2022. Cancelarul austriac s-a răzgândit cu privire la aderarea României la Schengen

Observator de bine, 23 decembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 23.12.2022, 15:59

Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 23 decembrie 2022

1) Cancelarul austriac s-a răzgândit cu privire la aderarea României la Schengen, scrie presa din ţara sa. Viena ar putea da un vot pozitiv pentru noi în luna februarie, după alegerile legislative.

2) Salvatorii de la SMURD Brașov au acum propriul elicopter pentru intervenții în zonele montane, greu accesibile. Aparatul de zbor poate acoperi urgențele pe o suprafață de 25.000 de kilometri pătrați.

3) Corul „George Enescu” va concerta pe scena prestigioasei filarmonici din Berlin. Membrii vor interpreta celebra operă "Ajunul Crăciunului", de Nikolai Rimski-Korsakov.

4) O învățătoare a făcut minuni într-unul din cele mai sărace cartiere din Bucureşti. Mihaela Purcaru a reuşit să reducă la zero rata abandonului şcolar la liceul "Hristo Botev".

5) Japonia a autorizat un test de sânge care ar putea diagnostica rapid Alzheimer-ul. Detectarea din timp a bolii este o condiţie esenţială pentru a încerca încetinirea progresiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 decembrie 2022. Cancelarul austriac s-a răzgândit cu privire la aderarea României la Schengen