Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 iulie 2021. Jeff Bezos anunţă donaţii de sute de milioane de dolari

Observator de bine, 23 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 23.07.2021, 17:48

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 23 iulie 2021

1) Călătoria în spaţiu pare că l-a schimbat pe Jeff Bezos, care a anunţat donaţii de sute de milioane de dolari după revenirea pe Pământ. O mare parte din bani va merge la organizaţiile care se ocupă cu trimiterea de alimente în zonele afectate de dezastre naturale.

2) Japonia e prima ţară din lume care aprobă folosirea unui cocktail de anticorpi împotriva covid-19. Tratamentul a fost dezvoltat în colaborare cu un laborator din Statele Unite.

3) Cafeaua nu provoacă palpitaţii la inimă sau aritmii, arată ultimele studii. Din contră, spun cercetătorii, o cană pe zi ne poate chiar ajuta să ne reglăm ritmul cardiac.

4) După ce a luat Balacaureatul la 44 de ani, Nadine se pregăteşte să urmeze cursuri de psihologie. Vedeta a povestit în platoul Observator cum a reuşit să se motiveze pentru a trece cu bine de examene.

5) O tânără din Polonia, celebră pe reţelele de socializare, susţine că este prima persoană din lume care a reuşit să vândă iubire... virtuală. Un bărbat misterios ar fi cumpărat-o sub forma unui token digital, numit NFT, pentru aproximativ 200.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 iulie 2021. Jeff Bezos anunţă donaţii de sute de milioane de dolari