Antena Meniu Search
x

Video Nadine a luat BAC-ul şi va urma cursurile facultăţii de Psihologie, la 44 de ani. "Ziua în care nu învăţ e un timp pierdut"

"Învăţ în fiecare zi. Ziua în care nu învăţ e un timp pierdut" Este Motto-ul după care se ghidează Nadine şi ne-a dovedit că i se potriveşte mănuşă. 

de Redactia Observator

la 24.07.2021, 22:02

Vezi și

Nadine se pregăteşte pentru facultate, după ce, la 44 de ani, a dat şi a luat bacalaureatul. Chiar este o dovadă mare de ambiţie, mai ales că vedeta este şi mamă. Copil de crescut, mâncare pe foc, rufe la spălat şi totuşi Nadine şi-a făcut timp pentru ceva de care nu a avut timp în trecut. 

Artista a povestit în platoul Observator că s-a lovit de multe ori de răutăţile celor din jur pentru că studiile sale nu erau finalizate, oamenii criticând-o pentru acest lucru. "Când lucram în televiziune, oamenii  spuneau mereu că până şi şoferul are mai multă şcoală decât mine şi se întrebau ce caut eu pe post" Ea a povestit că şi-a dorit să normalizeze ideea unui adult care face la 40 de ani ceea ce face un adolescent şi că metoda de învăţare printre oalele cu mâncare, copii şi animalele de companie a împărtăşit-o cu fanii pe pagina ei de Instagram. Nadine doreşte să se înscrie acum la Facultatea de Psihologie.

Mai multe detalii despre experienţa ei şi planurile de viitor, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Nadine a luat BAC-ul şi va urma cursurile facultăţii de Psihologie, la 44 de ani. "Ziua în care nu învăţ e un timp pierdut"