Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 ianuarie 2023. România va avea o creştere economică mai mare decât media Uniunii Europene

Observator de bine, 25 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 25.01.2023, 09:33

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 25 ianuarie 2023

1) România va avea o creştere economică mai mare decât media Uniunii Europene. Previziunile Băncii Mondiale arată că în 2023 vom depăşi Ungaria şi chiar şi Polonia.

2) Cine merge la mare şi s-a plictisit de plimbările pe faleză poate descoperi o comoară chiar în inima Constanţei. Centrul Vechi s-a transformat spectaculos odată cu renovarea multor clădiri istorice.

3) Medicul Sidonia Susanu, care i-a reataşat braţele adolescentei Alexia, a fost felicitată de autorităţi. Guvernul a promis că Spitalul de Copii din Iaşi va primi fonduri pentru a trata pacienţii la cele mai înalte standarde.

4) O arbitră din Portugalia a făcut istorie în timpul unui meci de fotbal. Catarina Campos a acordat în premieră cartonaşul alb echipelor medicale, pentru a recompensa un gest de fair play.

5) Scene amuzante surprinse la Bazilica Sfântul Francisc din oraşul italian Assisi. Călugării s-au bucurat de prima ninsoare din acest an şi s-au "bătut" cu bulgări de zăpadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 ianuarie 2023. România va avea o creştere economică mai mare decât media Uniunii Europene