Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 noiembrie 2021. O bancă din Marea Britanie a introdus săptămâna de lucru de 4 zile

Observator de bine, 25 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 25.11.2021, 17:18

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 25 noiembrie

1) Capitala a intrat în scenariul verde, pentru prima dată în ultimele două luni. Rata de infectare a scăzut sub trei la mie, astfel că toţi elevii vor merge la şcoală fizic.

2) O femeie din Piatra-Neamţ şi-a făcut doza booster de vaccin anti-covid-19 la 100 de ani. Vârstnica spune că a trăit aşa mult pentru că a avut încredere în medici şi în medicamente.

3) O bancă din Marea Britanie a introdus săptămâna de lucru de 4 zile pentru cei 430 de angajaţi. Aceştia vor munci în total cu trei ore şi jumătate mai puţin decât în programul cu 5 zile pe săptâmână.

4) Chiar şi în pandemie, târgurile de Crăciun îşi deschid în acest an porţile în întreaga Europă. Turiştii sunt aşteptaţi şi în Ţara lui Mos Crăciun, care marţi a dat startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă.

5) Dreptate pentru un american care a stat închis 43 de ani pentru o faptă pe care nu a comis-o. Bărbatul a fost achitat de toate acuzaţiile şi a fost eliberat din spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 noiembrie 2021. O bancă din Marea Britanie a introdus săptămâna de lucru de 4 zile