Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 noiembrie 2021. Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România

Observator de bine, 26 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 26.11.2021, 18:26

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 26 noiembrie

1) Miss România va merge în rochie de regină la concursul Miss Univers. Conţine 10.000 de pietre preţioase şi este un tribut adus Reginei Maria.

2) Metroul din Cluj a intrat în linie dreaptă, după ce a fost aprobat studiul de fezabilitate. Primele staţii ar putea fi gata peste 5 ani, iar costul total se ridică la două miliarde de euro.

3) Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România. În fabricile de la noi din ţară sunt produse modele pentru branduri premium din Marea Britanie, Spania sau Franţa.

4) Dubai se poate lăuda acum cu piscina suspendată aflată la cea mai mare înălţime. Este amplasată la 200 de metri, în Palm Tower, iar intrarea costă între 40 şi 90 de dolari.

5) Marele bulevard Champs-Élysées din Paris este din nou decorat festiv pentru Crăciun. Celebra cântăreaţă Clara Luciani a fost cea care a aprins lumina, alături de primarul Parisului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 noiembrie 2021. Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România