Antena Meniu Search
x

Video Miss România, în rochie de regină la concursul Miss Univers: 20.000 de dolari şi 10.000 de pietre preţioase

Ţinută regală pentru reprezentanta ţării noastre la concursul Miss Univers. Rochia, estimată la peste 20.000 de dolari, şi pe care au fost cusute 10.000 de pietre preţioase este un tribut adus Reginei Maria şi a fost creată de un designer israelian, cu origini româneşti, care deşi nu a trăit aici, este îndrăgostit iremediabil de ţara în care s-a născut bunicul său.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 21:12

Vezi și

Rochia, Un tribut adus portului tradiţional românesc şi o reinterpretare a sumanului purtat de Regina Maria a României, Este din brocart fin, pe care au fost brodate 10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României. Este creaţie a designerului israelian cu origini româneşti, Aviad Arik Herman.

Aviad Arik Herman, designer: Sunt foarte mândru de rezultat, sper că şi voi sunteţi. Carmina pare încântată şi am convingerea că participarea ei în concurs va fi un succes. 

Coroana pe care o va purta Carmina este inspirată la rândul ei de tiara reginei Maria. 

Carmina Olimpia Cotfas, Miss România: Mă simt foarte bine în acest costum. Sunt foarte bucuroasă că este un tribut dat reginei Maria şi cred că îmi va aduce un prestigiu foarte mare la Miss Universe. 

Pe acelaşi subiect

O rochie de regină pentru Miss România

Pe lângă omagiul adus reginei Maria, designerul a vrut să onoreze şi originile sale româneşti. Bunicul său s-a născut în Satu Mare.Însă când avea 13 şi-a pierdut toată familia în lagărul de concentrare de la Auschwitz, iar după cel de-Al Doilea Război Mondial s-a refugiat în Israel. 

Aviad Arik Herman, designer: Bunicul meu este un model pentru mine. Am crescut cu poveştile lui, despre copilăria sa în România. Îmi făcea mămăligă, din când în când, şi simt că am moştenit dragostea lui pentru ţara în care s-a născut. 

Cea care ne va reprezenta în Concurs este Carmina Olimpia Cotfas. Este studentă în ultimul an la Facultatea de Istorie din Cluj şi anul acesta a fost desemnată cea mai frumoasă româncă.  

Carmina Olimpia Cotfas, Miss România: Abia aştept să ajung pe scenă şi să arăt Universului ce înseamnă România. 

Concursul la care va fi aleasă cea mai frumoasă femeie din univers, va avea loc pe 13 decembrie în Israel, în Eliat, pe malul Mării Roşii. Anul acesta este o ediţie aniversară. Concursul Miss Universe împlineşte 70 de ani.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Miss România, în rochie de regină la concursul Miss Univers: 20.000 de dolari şi 10.000 de pietre preţioase