Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 26 septembrie 2024. Poveste cu final fericit pentru un căţel din Năvodari, legat de mașină și tras pe străzi

Observator de bine, 26 septembrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 26.09.2024 , 16:14

Observator de bine, știrile zilei de 26 septembrie 2024

1) Poveste cu final fericit pentru un căţel din Năvodari, filmat cum este legat de maşină şi tras pe străzi. Proprietarul s-a ales cu dosar penal, iar animalul a ajuns în grija poliţiştilor..

2) Elevii vor avea acces gratuit la metrou până pe 30 noiembrie. Metrorex a transmis că abonamentul se poate obţine de la casierii, pe baza carnetului de la şcoală.

Vezi și

3) Irina Begu s-a calificat în turul al doilea la turneul China Open. Pentru performanţa sa, românca şi-a asigurat un premiu de 35.000 de dolari

4) O afacere profitabilă şi dulce prinde contur şi în România. Este vorba despre plantaţiile cu aluni, care au câştigat rapid teren şi pot aduce câştiguri generoase.

5) A fost anunţată data premierei de gală "Moromeţii, partea a treia". Filmul va fi proiectat pe 13 noiembrie, la sala "Ion Caramitru" a Teatrului Naţional Bucureşti.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 septembrie 2024. Poveste cu final fericit pentru un căţel din Năvodari, legat de mașină și tras pe străzi