Meniu LIVE
Search
x

Video Observator de bine, 28 iunie 2022. Imagine extrem de rară surprinsă în Prahova

Observator de bine, 28 iunie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

De Ioana Scărlătescu la 28.06.2022, 15:29

Observator de bine, știrile zilei de 28 iunie

1) România s-a calificat la Cupa Mondială de Rugby din 2023, care va avea loc în Franţa. Ţara noastră i-a luat locul Spaniei, echipă care a fost descalificată de comisiile internaţionale pentru încălcarea regulamentului.

2) Un tânăr de 30 de ani din Clisura Dunării ne dă tuturor o lecţie de viaţă. Deşi trăieşte într-un scaun cu rotile, a reuşit să aibă succes în agricultură şi se mândreşte cu cea mai mare plantaţie de nuci din zonă.

3) Imagine extrem de rară surprinsă de reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova. Un exemplar de barză neagră, specie protejată, a fost fotografiată la Româneşti.

4) Cele 17.000 de vehicule electrice înmatriculate în România vor primi de acum numere verzi. Printre beneficiile de care vor avea parte proprietarii se numără parcarea gratuită şi reduceri de taxe şi impozite.

5) Irina Begu şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul doi la Wimbledon, după victorii în două seturi. În total, ţara noastră are şapte participante pe tabloul principal al turneului de la Londra.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 iunie 2022. Imagine extrem de rară surprinsă în Prahova