Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Observator de bine, 29 iunie 2021. Certificatul digital, aprobat; imagini spectaculoase în Marea Neagră

Observator de bine, 29 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

De Francesca Simionescu la 30.06.2021, 02:02
Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 29 iunie 2021

1) Certificatul digital Covid, care ne scapa de restricţii când călătorim, a fost aprobat astăzi în România. De la 1 iulie poate fi descărcat online sau îl putem ridica de la medicului de familie.

2) Celebrul Armin van Buuren anunţă un concert extraordinar pe 25 septembrie, în Piaţa Constituţiei. DJ-ul olandez a declarat că lucrează să aducă la Bucureşti nume mari din industria muzicală.

3) Statele membre ale Uniunii Europene au adoptat o lege care le obligă să reducă drastic nivelul poluării. Astfel, până în 2050 obiectivul este ca ţările să devină neutre din punct de vedere climatic.

4) Imagini superbe au fost surprinse în largul Mării Negre, lângă o platformă petrolieră. Familii întregi de delfini au fost filmate în timp ce oferă un spectacol aparte.

5) Irina Begu, locul 79 mondial, s-a calificat fără probleme în turul al doilea la Wimbledon. Pe tabloul principal la simplu, România mai are prezente încă patru sportive.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 iunie 2021. Certificatul digital, aprobat; imagini spectaculoase în Marea Neagră