Antena Meniu Search
x

Video Armin Van Buuren, repetiţii pe acoperișul Palatului Parlamentului: "E ceva special între mine şi publicul din România"

După aproape 2 ani de pauză, unul dintre cei mai iubiţi artişti trance a revenit pe scenă. Iar publicul din România a fost al doilea cel mai norocos, pentru că ieri, Armin Van Buuren a ţinut un show pe rooftopul Palatului Plamentului.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.06.2021, 13:04

Vezi și
  • Armin Van Buuren, show de senzaţie pe acoperișul Palatului Parlamentului

Olandezul este unul dintre cei mai renumiţi DJ şi producători la nivel mondial şi multiplu câştigător al titlului de cel mai bun DJ din lume. La Bucureşti îl putem vedea pe 25 septembrie cand va susţine un concert. Armin se aşteaptă să fie cel mai mare show din Europa. 

Armin Van Buuren: E ceva special între mine şi publicul din România. Vin de mulţi ani aici, la multe show-uri.

Reporter: După interviuri, te întorci înapoi, dar vei reveni în septembrie. Povesteşte-ne despre show.

Armin Van Buuren: Show-ul va fi ceva foarte special, pentru că nu am mai cântat pentru atât de mulţi oameni. Ne aşteptăm să vină 65.000 de oameni. O să aduc artişti care vor cânta atât piese cunoscute, cât şi piese noi. O să facem ceva foarte special cu această clădire. O să cântăm chiar acolo. Şi oamenii vor fi peste tot, va fi ca un vis devenit realitate. 

Reporter: Cel mai lung show al tău?

Armin Van Buuren: Cel mai lung? Ador să cânt în reprize lungi. Pe vremuri cântam 12-13 ore. Dar cel mai lung show solo a avut 6 ore, iar acesta va avea 3 ore şi intrarea este gratuită. 

Am spune că muzica e viaţa lui. Şi chiar este. Şi totuşi... rolul de tată este de neegalat, după cum mărturiseşte chiar el. 

Reporter: Ca artist cred că le este greu soţiei şi copiilor să facă faţă vieţii de noapte. Cum te împarţi?

Armin Van Buuren: Pentru mine, Covidul a fost binevenit. Am apucat să fiu tată, să le fac sandwich-uri copiilor, să îi duc la şcoală, să îi iau de la şcoală, să merg cu soţia la cumpărături, să gătesc acasă. Iubesc să fiu tată! 

Relaţia tată-fiu a trecut recent la un alt nivel

Armin şi fiul său iau lecţii de pian împreună, iar fetiţa lui, Fenna este şi ea îndrăgostită de muzică aproape la fel de mult ca tatăl ei. Dimineaţa, Armin are un obicei la care nu renunţă decât forţat de vreo deplasare: îşi bea cafeaua cu soţia, iar weekendurile şi le petrec împreună la căsuţa lor de pe plajă. Chiar dacă... plouă.  

Armin Van Buuren: Faptul că sunt atât de creativ este şi pentru că sunt foarte echilibrat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Armin Van Buuren, repetiţii pe acoperișul Palatului Parlamentului: "E ceva special între mine şi publicul din România"