Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 noiembrie 2021. La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa

Observator de bine, 29 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 30.11.2021, 00:08

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 29 noiembrie

1) Singurul medicament creat pentru a trata covid-19 ar putea ajunge în scurt timp şi în România. Molnupiravir este un antiviral sub formă de pilule şi are foarte puţine reacţii adverse.

2) Un poliţist din Mureş a demarat un proiect prin care vrea să îşi ajute comunitatea de Sărbători. Oamenii sunt invitaţi să aducă haine sau alimente în "Garajul cu bucurii", pentru a fi donate celor sărmani.

3) La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa. Denis Tudor spune că tehnologia Hyperloop le va permite pasagerilor să parcurgă distanţe de mii de kilometri în mai puţin de o oră.

4) Londra a inaugurat muzeul telefoanelor mobile, noua atracţie turistică. Vizitatorii pot admira peste 2.200 de modele, unele vechi chiar şi de patru decenii.

5) Un indian a construit o replică a Taj Mahal-ului pentru a-i arăta soției cât de mult o iubește. Bărbatul spune că replica sa este un simbol al dragostei, sentiment care rezolva toate problemele din viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 noiembrie 2021. La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa