Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 octombrie 2021. O tânără din Constanţa şi mama ei şi-au transformat pasiunea în afacere

Observator de bine, 29 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 29.10.2021, 18:15

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 29 octombrie 2021

1) O tânără din Constanţa şi mama ei şi-au transformat pasiunea în afacere. Din mâinile lor ies păpuşi unicat, foarte apreciate de copii şi colecţionari.

2) Danemarca a trimis o echipă medicală în România pentru a trata bolnavii de coronavirus. De asemenea, doi experţi danezi analizează situaţia în vederea creşterii numărului de paturi de la terapie intensivă.

3) Bill Murray a anunţat că se alătură universului cinematografic Marvel. Actorul va apărea în partea a treia a filmului "Ant-Man", prevăzut pentru vara anului 2023.

4) Poșta din Moscova foloseşte roboței pentru a livra coletele de mici dimensiuni. Noii "angajaţi" nu obosesc niciodată, nu intră în grevă şi fac şi ore suplimentare.

5) Keanu Reeves dovedeşte că ştie cum să-şi trateze colegii de platou. Actorul le-a cumpărat celor 4 cascadori alături de care filmează noul film John Wick câte un ceas de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 octombrie 2021. O tânără din Constanţa şi mama ei şi-au transformat pasiunea în afacere