Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 septembrie. Proiect inedit la Iaşi, unde cinci străzi îşi "spun" singure povestea

Observator de bine, 29 septembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.09.2022, 16:40

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 29 septembrie

1) Producătorul român de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender a semnat un parteneriat cu Ferrari în Formula 1. Compania din ţara noastră va avea logo-ul imprimat pe căştile şi pe uniformele piloţilor.

2) Proiect inedit la Iaşi, unde cinci străzi îşi "spun" singure povestea. Trecătorii pot afla printr-o simplă scanare a codului QR informaţii despre marile personalităţi care au vizitat zona.

3) Un medicament experimental a obţinut rezultate extraordinare în tratarea Alzheimer-ului. Experţii spun că este un "moment istoric", în care s-a dovedit că traiectoria bolii poate fi modificată.

4) Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a fost premiată de Comisia Europeană. Proiectul câştigător a costat 250.000 de euro şi a avut drept scop creşterea calităţii pregătirii profesorilor pentru educaţia timpurie şi şcoala primară.

5) O astronaută italiană a devenit prima femeie din Europa comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale. Samantha Cristoforetti va fi răspunzătoare de asigurarea unei cooperări strânse între astronauţii aflaţi la bord şi colegii lor rămaşi la sol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 septembrie. Proiect inedit la Iaşi, unde cinci străzi îşi "spun" singure povestea