Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 februarie 2022. Emma Răducanu a fost nominalizată pentru premiile Laureus 2022

Observator de bine, 3 februarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 03.02.2022, 18:10

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 3 februarie

1) Emma Răducanu a fost nominalizată pentru premiile Laureus 2022, la categoria "Revelaţia anului". Sportiva de origine română se luptă pentru trofeul cu tenismenul Daniil Medvedev şi fotbalistul Pedri.

2) Cel mai popular joc al începutului de an are acum şi o variantă în limba română. Un IT-ist din Timişoara s-a ocupat de crearea noii versiuni a Wordle şi a promis că va rămâne mereu gratuită.

3) Opera Naţională Bucureşti marchează vineri Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului. În premieră, clădirea de spectacole va fi luminată în portocaliu, pentru a transmite publicului larg mesajul de luptă împotriva bolii.

4) De mâine, fanii "Game of Thrones" vor putea vizita studiourile din Irlanda de Nord unde s-a filmat o bună parte din serial. Un bilet va costa 40 de lire sterline, iar autorităţile locale speră să devină o uriaşă atracţie turistică.

5) Din 2023, turiştii din Dubai se vor putea bucura de croaziere cu bărci zburătoare. Vehiculul se poate înălţa la un metru deasupra apei şi atinge o viteză de 75 de kilometri pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 februarie 2022. Emma Răducanu a fost nominalizată pentru premiile Laureus 2022