Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 noiembrie 2021. Doi studenţi din Timişoara au pus la cale un proiect pentru a reduce risipa alimentară

Observator de bine, 3 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 03.11.2021, 22:31

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 3 noiembrie 2021

1) Doi studenţi din Timişoara au pus la cale un proiect pentru a reduce risipa alimentară. Sistemul este inspirat din ţările nordice şi se bazează pe o platformă pe care restaurantele pot oferi la preţuri modice surplusul de mâncare.

2) Veşti bune pentru pasionaţii de drumeţii, peisaje spectaculoase şi aer curat. În această iarnă, un tronson din Transalpina va rămâne permanent deschis circulaţiei.

3) Grădina zoologică din Târgu Mureş are noi locatari, spre bucuria vizitatorilor. 30 de flamingo roz şi un papagal au venit aici tocmai din Argentina şi s-au acomodat deja cu noua lor casă.

4) O fetiţă din Australia a fost găsită în viaţă la 18 zile după ce a fost dată dispărută. Starea ei de sănătate este bună, nu prezintă semne de violenţă şi este acum alături de părinţii ei.

5) Casa de modă Chanel şi-a prezentat noua colecţie pe un podium din Dubai. Modelele au defilat în creaţiile inspirate din moda anilor '60.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 noiembrie 2021. Doi studenţi din Timişoara au pus la cale un proiect pentru a reduce risipa alimentară